Dame N'Doye

Spillerreaktioner: Pieros fortjent matchvinder


Robert Mudražija
”Det er skønt at være tilbage, skønt atter at få spilletid – og så er det naturligvis godt, at vi også ender med at vinde, så jeg kunne være med til at juble over tre point. Men det var skønt at træneren, ved stillingen 0-1, viste mig tillid og smed mig på banen. En rigtig god oplevelse at være med til et comeback – og at se Pieros score de to afgørende mål. For mig personligt gælder det nu om at få mere og mere spilletid, så jeg kan fortsætte min fremgang”.

Dame N'Doye
”Vi spiller en udemærket kamp, og ros til Hobro for at stå godt organisatorisk, de gjorde det ikke nemt for os. Men jeg er stolt af holdet, at vi formår at vende kampen og få de tre point. Det var også skønt at se Pieros komme ind, han knokler og løber og løber, så han fortjente de to mål i dag og fortjente at blive matchvinder”.

Sotirios Papagiannopoulos
”Vi fik egentlig en god start på kampen, men så kommer Hobro foran 1-0, og vi gik så hen og fik det svært. Vi forsøgte alt hvad vi kunne at komme tilbage i kampen, men det var svært – men vi blev ved, og så var det godt, at vi havde så godt et índhop fra bænken i form af Pieros og hans to træffere. En vigtig sejr, og en sejr vi virkelige havde brug for”.

Mohamed Daramy
”Jeg synes faktisk, at vi spillede fint i 1. halvleg, vi var i kontrol og jeg havde også selv et godt forsøg. Så kom de foran 1-0 efter et ærgerligt straffespark, men vi kæmpede videre – og vi blev ved med at tro på, at vi godt kunne komme tilbage i kampen. Så indstillingen var, at hvis vi blev ved med at fighte, skulle målene nok også komme – og det gjorde de heldigvis til allersidst”. 
 

>>>SIDSTE UDKALD FOR EN PLADS PÅ SEKTIONEN TIL DERBY!