Mohamed Daramy

Spillerreaktioner: God start efter landsholdspausen

Viktor Fischer
"Efter et par uger uden kamp, var det vigtigt at komme igang med en sejr. Som hold spiller vi en god kamp, og dagen præstation giver os noget at arbejde ud fra. Men som sagt en godt start her efter pausen, og skønt at starte Superligaen med en sejr - og så ville det også være skønt, hvis vi kunne få en sejr i Europa".

Jens Stage
"Vi vinder! Det var vigtigt - og skønt med 3 point til kontoen. Vi kommer lidt langsomt igang i 1. halvleg, men kommer så ud og spiller en god 2. halvleg. Så alt i alt en vigtig sejr for os - og en god start på et meget travlt efterår. Derudover var det også godt, at vi igen fik scoringer af både Santos og Pieros".

Pierre Bengtsson
"På mange måder spiller vi en god kamp, og så er det godt, at vi ender med en ny sejr. Ovenpå landsholdspausen var det skønt at komme igang med en sejr, og så var det også godt, at vi idag fik scoret tre gange".

Pieros Sotiriou 
"Jeg er selvfølgelig glad for at komme ind og så scoret et mål, og glad for, at jeg kunne hjælpe holdet frem mod 3 point. Vi tabte jo desværre den sidste kamp inden landsholdspausen, så en god og vigtig sejr vi fik her til aften".