Peter Ankersen

Spillerreaktioner: Fuld kontrol og sikker sejr

Peter Ankersen
"Jeg synes vores 1. halvleg var under middel, og det på trods af, at vi førte 2-0 ved pausen. Det var som om, at vi manglede en del intensitet. Men i 2. halvleg får vi rettet op på det, vi kontrollerer kampen og får også lukket den med scoringen til 3-0. Men 1. halvleg skal være bedre, specielt med henblik på torsdagens kamp mod Bordeaux".

Carlos Zeca
"Jeg synes holdet leverer en fin præstation, selvom vi havde det lidt svært i 1. halvleg. Men vi går til pause foran 2-0, det var fint - og det var også fint, at vi nærmest ikke havde tilladt Esbjerg at komme frem til nogle chancer. Efter pausen har Esbjerg et stolpeskud, men ellers får vi lukket ned for dem - og alt i alt var vi overlegne, og vinder en fuldt fortjent sejr".

Nicolai Boilesen
"Det her var en god sejr, og specielt vores 2. halvleg var rigtig god - dog skulle vi have scoret minimum et par mål mere. Men vi hiver tre sikre point i land, og nu skal alle mand have fokus rettet mod torsdagens kamp i Europa League".

Rasmus Falk
"Selvom vi får scoret to mål før pausen, synes jeg alligevel, at vi manglede en smule - men efter pausen blev det meget bedre. Men også ros til Esbjerg, synes de i perioder af kampen var dygtige og gjorde det svært for os. Men i 2. halvleg får vi hevet de sidste procenter frem i vores spil, vi spiller godt og skaber en del chancer - samtidig med, at vi var i fuld kontrol og kørte en sikker sejr i land".