Nicolai Boilesen

Spillerreaktioner efter 4-2-sejren over AGF

Andreas Bjelland
"Vi fik en skidt start, men herefter kommer vi tilbage i kampen og har vel næsten 75% af spillet. Vi er i hvert fald i kontrol, men alligevel mangler vi lige det sidste i 1. halvleg. I 2. halvleg bliver det meget bedre, vi er farlige og vi får scoret målene - men det er da ærgerligt rent defensivt, at AGF nærmest får to mål på to afslutninger. Men vi var som sagt i kontrol i dag, vi viste stort overskud og vinder helt fortjent."

Robert Skov
Det var en vigtig sejr for os, og vigtig at vi hurtigt fik rejst os efter Slavia-kampen. Jeg synes vi spillede godt i store dele af kampen, og hele holdet leverede en solid indsats og viste en masse fysisk power. Om mine mål så er det sådan, at nogle gange går de bare ind - men det er da dejligt, at se dem gå ind. Men det vigtigste var sejren og de tre point, og at vi kunne betale tilbage til vores fans efter torsdagens nederlag."

Nicolai Boilesen
"Det var en god kamp - specielt i 2. halvleg. Her får vi de mål vi skal have, og vinder fortjent. Det negative i dag var, at AGF fik to mål, men vi viste mental styrke, både da de hurtigt kom foran, men også da de fik udlignet. Men vi får sejren til sidst, så dejligt med tre point til kontoen."

Jesse Joronen
"Jeg må rose mine holdkammerater i dag, alle mand knokler, alle mand yder en kæmpe indsats - fx når AGF forsøgte kontraer, så var alle mand gode til at være med til at "dræbe" kontraerne. Offensiven sørger så også for de mål, der skal til, så en god sejr - både for os spillere, men også for vores fans".