Sotirios Papagiannopoulos

Spillerreaktioner: Det var ikke nemt i dag

Guillermo Varela
"Vores 2. halvleg var klart bedre den den første, og så blev vi meget bedre, da Stage og Santos kom på banen. Om mine egne offensive evner må jeg nok sige, at dem skal jeg øve. Men vi vandt, det er jeg glad for - og tak til den støtte vi fik, igen i dag var den fantastisk. Nu venter en tur til Riga, og det glæder jeg mig til".

Jens Stage 
"Der er ingen tvivl om, at vi var under pres i dag. Men det virkede også som om, at jo længere ind i kampen vi kom, jo flere kræfter havde vi - og jo færre havde de. Så vi fik dem presset i den sidste del af kampen, og det gav jo bonus i form af tre point. Så alt i alt, var det her en rigtig god søndag...".

Bryan Oveido
"Det var ikke nemt i dag, for de har nogle virkelige hurtige og gode spillere. Men da vi først kom på 2-1, så synes jeg vi havde den rette selvtillid - og derfra kontrollerede vi kampen. Så en vigtig sejr - og tak til Pieros for de to scoringer!".

Sotirios Papagiannopoulos
"Alt i alt synes jeg det var en fortjent sejr, og det baseret på vores 2. halvleg, der var ganske god. Vi fik godt nok et par heldige mål, men jeg synes nu stadig, at sejren er fortjent. Ja, jeg fik et par løbeture med deres hurtige folk, men vi vidste det ville ske, for vi kendte jo deres gameplan. Så jeg kan kun være tilfreds - og det hele endte også med en, synes jeg, fortjent sejr". 


>> Næste hjemmekamp: FC Midtjylland 22. september, kl. 18