Carlos Zeca

Farvel til Europa på bizart selvmål

Det så udmærket ud de første 20 minutter, hvor vi spillede udmærket og dominerede kampen, selv om det var svært at komme gennem deres solide defensiv og skabe chancer.

Men kampen svingede 180 grader, da kroaterne kom foran på et af de mest bizarre mål, der længe er set i Parken. Under en Rijeka-kontra gled Sigurdsson uden for feltet og væltede samtidig Nelsson, så Andrijasević var alene med Kalle og lobbede bolden over ham - og på overliggeren, hvorfra den uheldigt studsede lige ned på Ankersen og i mål.

Resten af halvlegen fandt vi ikke tilbage til spillet før målet, og kroaterne fik efterhånden mere og mere spil, men ingen af holdene formåede at komme til deciderede chancer.

I pausen kom Kaufmann ind for Fischer, og vi fik bedre gang i offensiven, selv om Rijeka efter fem minutter misbrugte en stor kontrachance. Efter en times tid kom vi også til et par chancer, men stadig uden for alvor at sætte deres keeper på prøver.

Senere havde Wilczek flere udmærkede forsøg, men der manglede den sidste fart og præcision i vores angrebsspil, og vi må nu for anden gang siden 2006 gå et efterår i møde uden europæisk gruppespil