Guillermo Varela

Spillerreaktioner: De 3 point blev kæmpet i land

Nicolai Boilesen
"Det var dejligt at få 90 minutter i dag. Vi spillede en god 1. halvleg, er i kontrol med kampen - og skulle også have ført med mere end 1-0. Så får vi et forkert dømt rødt kort mod Jonas, og dermed gik 2. halvleg hen og blev en lang fight. Men vi stod fint, og chancemæssigt mener jeg, at den ender 2-2 i de sidste 45 minutter. Jeg er stolt af dagens indsats - og meget tilfreds med de tre vigtige point."

Carlos Zeca
"De første 45 minutter var rigtig gode, og vi kunne sagtens have scoret både to og tre mål. Men det blev kun til en enkelt træffer, og så blev vi ramt af et rødt kort til Jonas Wind - hvilket jeg ikke syntes var fair. Men vi forsvarede os godt, vi holdt nullet og jeg er stolt over, at vi 10 mod 11 for hevet de tre point i land. Derudover en kæmpe tak til vores fans, for nede med en mand var den ekstra støtte vi fik i dag rigtig god."

Andreas Bjelland
"Personligt var det godt at få 90 minutter, og hvad angår kampen, skabte vi masser af chancer i starten af opgøret - men det gik naturligvis hen og blev en anden kamp, efter at vi fik Jonas Wind udvist. Men vi kæmpede alt hvad vi kunne, vi stod godt og der er få store chancer til esbjergenserne. Men klart at vi havde nogle lange minutter efter det røde kort, men vi leverede en god omgang fight, og den fight gav os i sidste ende de tre point."

Dame N'Doye
"Det vigtigste er sejren og de tre point. Men vi leverede en stærk indsats - og alle mand kæmpede helt frem til det sidste fløjt. Og det er sådan vi skal tage kampene, en af gangen - og en af gangen skal vi kæmpe alt hvad vi kan, så vi kan tage de tre point, og det ligemeget om vi er 11, 10 eller 9 mand."

>> Næste hjemmekamp er mod FCM - find din plads til GULD-DUELLEN