Robin Olsen

Spillerne langt fra tilfredse

Efter lørdagens kamp mod Hobro IK fik FCK.DK sig den traditionelle hurtige snak med et par af spillerne, ingen af dem var tilfredse med dagens kamp.

Benjamin Verbic
- Defensivt var det her ikke alt for godt, for Hobro kommer altså frem til alt for mange store chancer. Og vi skal altså score mod Hobro. Men dagens kamp viser, at vi skal passe på, for vi kommer til at møde hold, der er bedre end Hobro. Men nu gælder det bare om, at vi får forbedret os, så vi kan være klar til på onsdag.

Kasper Kusk
- Jeg leverer vel et OK indhop, og jeg synes vi får lagt et bedre tryk på dem i 2. halvleg. Men derudover var det vist vores dårligste kamp i år. Selvfølgelig har vi nogle chancer, og kunne have vundet - men Hobro har jo også deres chancer, så alt i alt er det nok OK, altså at hive et point i land efter en forfærdelig kamp.

Robin Olsen
- Det er jo ikke i en kamp mod Hobro, at jeg skal være Man of the Match, og vi kan på ingen måde være tilfreds med dagens kamp. Den her kamp skal bare glemmes. Men jeg gør mit arbejde, i og med, at jeg holder nullet og hjælper holdet på den måde. 

Youssef Toutouh
- Det er lidt svært at sætte ord på dagens kamp, men godt var det ikke. Vi skal kigge indad, og så skal vi hjælpe hinanden. Det gik på ingen måde vores vej i dag, men vi skal stå sammen og fighte videre - og så skal vi se fremad, og være klar til næste uges store kamp.