Spillerne efter Atlético: Vi viser karakter som hold

FCK.DK fangede en lille bunke spillere efter 0-1-nederlaget til Atlético Madrid på Wanda Metropolitano.

Nicolaj Thomsen
Jeg frygtede lidt, at det kunne blive en snitter, da de kom foran så hurtigt, men jeg synes, at vi rejser os meget godt, og de slipper måske speederen lidt. Det giver os nogle muligheder for at få lidt ro på spillet i nogle perioder. Det var skønt for mig at få nogle minutter i benene, og jeg synes, at det gik fint. Det er længe siden, jeg har spillet, men jeg synes, at touchet på bolden var, som det skulle være. Og så var det rigtig rart at komme ind og spille central midt i anden halvleg – det har jeg savnet. Jeg var lidt træt mod slutningen, og der kom nogle fejlafleveringer, men generelt er jeg rigtig godt tilfreds.

Pieros Sotiriou
Vi forsøgte at nyde kampen, og det synes jeg lykkedes, selvom det var en svær modstander. Jeg vil gerne sige tak til fansene for at være her. Vi kunne høre dem fra start til slut, og vi spillere vil gøre alt for at give dem nogle sejre.

Rasmus Falk
Jeg havde fornemmelsen af, at vi godt kunne jagte et resultat. Selvom vi skulle forsvare os godt, så havde jeg også følelsen af, at vi kunne skabe noget frem ad banen. Det er ikke nemt at komme herned med 1-4 i bagagen og så komme hurtigt bagud – så kan det godt føles meget op ad bakke. Men jeg synes, at vi som hold viste karakter i dag.