Spillere enige om, at det var en fortjent sejr

Nicolai Jørgensen
 - Jeg er selvfølgelig tilfreds. Og stor tak til Kusk for hans assist ved 1-0 målet. Det er selvfølgelig skønt at score, og ekstra skønt at gøre det i en pokalfinale i en udsolgt Telia Parken. Fantastisk stemning der var herinde, og jeg er glad for, at vi belønnede vores tilhængere med endnu en pokal.

Mathias ’Zanka’ Jørgensen
 - Vi vinder! Det var vi ville med dagens kamp. Derudover kan jeg kun sige ”back to back”!

William Kvist
 - Det var en rigtig pokalfinale, AGF gav den alt hvad de kunne, de kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne. Men jeg synes vi står tilbage som fortjente vindere, efter at vi skabte klart flere chancer end dem. Jeg ser mit sejrsmål som et skud, der sidder helt rent oppe i krogen… og dog, måske snittede den en på vejen ind. Når man som jeg er kommet hjem udefra, er det jo den her slags kamp, man kommer hjem for at være med til – og vinde naturligvis.

Thomas Kaminski
 - Det er en fantastisk følelse at have vundet titel. Det er jo derfor man spiller fodbold. Men fantastisk stemning, og stor tak til den opbakning vores tilhængere gav os. Det var en hård kamp, men jeg synes vi vinder fortjent efter at have skabt flest chancer.

Benjamin Verbic
 - Jeg synes kampen får en nervøs start, og AGF kommer ud til kampen utroligt aggressive. Men vi kommer stille og roligt ind i kampen, og i 2. halvleg synes jeg vi er i kontrol. Vi var det bedste hold, og jeg synes pokaltriumfen er fuldt fortjent.

Erik Johansson
 - Det er sjovt at spille fodbold! Det er jo det her man spiller. Selvfølgeligt var det lidt specielt i dag, at jeg sådan bliver sendt på banen efter pausen – men til gengæld kom jeg ind til en sjov 2. halvleg, og fedt at spille fodbold i sådan en fantastisk ramme som i dag.