Pokalfinale på lørdag

Sommer-status fra FCK Old Boys

Så er FCK Old Boys også taget på sommerferie, og det er med status som ubesejret og fortsat med muligheden for både at komme i DM-slutspillet for første gang via turneringssejr i københavnerrækken og for at gentage pokaltriumfen fra 2007.

Der er skotske tilstand i den lokale række med 2 suveræne tophold, så 10 sejre og 2 uafgjorte kampe i foråret rækker kun til en 2. plads 1 point efter AB 70, hvis eneste pointtab var 1-5 nederlaget mod FCK Old Boys. Det betyder, at kravet til FCK Old Boys i efteråret meget vel kan være at vinde alle kampe, hvor kampen mod AB 70 er på hjemmebane. Vanskeligt men realistisk.

I pokalturneringen var der lokalderby på menuen i første kamp, hvor Hellas kom på besøg på Peter Bangs Vej. Undertippede Hellas kæmpede flot og holdt nullet i de første 25 minutter, men herefter gik det stærkt, og kampen endte med en sejr på 10-1 til FCK Old Boys.

Særligt værd at bemærke fra pokalkampen mod Hellas var en overbevisende debut på den centrale midtbane til endnu en tidligere FCK-spiller Michael Giolbas. En fodboldkarriere på højeste niveau har slidt på kroppen, og Michael havde egentlig opgivet at spille fodbold igen, men er nu tilbage på grønsværen med et stort løbepensum som det genkendelige varemærke.

Jyllinge FC ventede i næste runde i pokalturneringen, og de 2 holds placering i de hjemlige rækker taget i betragtning, lignede det endnu en let sejr til FCK Old Boys. På den lokale stadionbane i Jyllinge, var det alligevel hjemmeholdet, der var mest skuffede over halvlegsstillingen 0-0, efter at Kai Larsen med en flot redning hindrede en Jyllingescoring på straffespark.

En peptalk i pausen og så skulle det gerne gå som planlagt for favoritterne i hvidt, men bare 2 minutter inde i 2. halvleg var det en redning på mållinien af Christian Taylor, der hindrede hjemmeholdet i at komme foran i kampen. Efterhånden ebbede kræfterne dog ud hos Jyllinge, og Michael Johansen på et flot lob og 2 flotte scoringer af Christian Lønstrup sikrede i sidste ende en sikker 3-0 sejr til FCK Old Boys og adgang til næste runde, hvor modstanderen endnu ikke er fundet.

Efter kampen var Jyllinge værter for 3. halvleg med smørrebrød, drikkevarer og EM-bold på skærmen, så stor tak for sidst til Jyllinge.´

Efteråret indledes med en træningskamp mod vennerne fra B.1903, og herefter venter et spændende efterår, hvor der som nævnt ikke er plads til selv det mindste fejltrin, hvis FCK Old Boys skal i DM-slutspillet og forsvare pokaltitlen.