Skuffende onsdag på Frederiksberg

F.C. Københavns andethold i Danmarksserien røg ind i et af de sjældne nederlag på eget græs, da Skjold var på besøg onsdag aften på Frederiksberg Stadion. Holdet tabte med hele 2-5 efter at have været foran 2-0.

162 tilskuere havde fundet vej til Frederiksberg Stadion. Det lyder måske ikke af så meget, men fra den faste kerne af tilskuere, der overværer DS-kampene lød det, at tilbuddet om gratis adgang for sæsonkortholdere havde båret frugt.

Tilbage til selve kampen. Det hele startede som planlagt mod bundholdet fra Skjold. Hjemmeholdet bragte sig foran efter 10 minutter på et selvmål, som lige så godt kunne være krediteret Mads Torry, der startede i angrebet sammen med Todi Jónsson. 10 minutter senere var det dog Torry selv, der afdriblede målmanden og lagde bolden i mål til en 2-0-føring.

Herefter skulle man have troet, at F.C. København ville køre en storsejr hjem, men netop denne onsdag aften fik udsagnet "2-0 er altid den farligste føring" ben af gå på. I slutminutterne af første halvleg fik Skjold udlignet på to hjørnespark, og i løbet af anden halvleg scorede gæsterne yderligere tre mål uden at F.C. København havde noget modtræk.

Det var ganske enkelt skuffende, at hjemmeholdet ikke fik mere ud af kampen med spillere som Elrio van Heerden, Todi Jónsson, William Kvist, Morten Bertolt, Jeppe Brandrup og Mads Torry på holdet. Kun Torry og Elrio må siges at kunne gå fra banen med æren i behold, da begge leverede nogle fine indsatser.

Med nederlaget måtte F.C. København afgive førstepladsen i Danmarksseriens Pulje 1 til Søllerød-Vedbæk, der nu fører med et point ned til Løverne.