Skov inden OB: Den gode energi skal føres videre

Fire sejre i de seneste fire opgør og en målscore på 14-0. Det har set godt ud i kampene mod Hobro og AaB og i dobbeltopgøret mod Stjarnan. Nu venter OB søndag kl. 16.00 i Odense, og Robert Skov håber og tror, at de gode takter fortsætter.

”Vi har været inde i en god periode, hvor rigtig mange spillere har budt sig til, og vi har set stærke ud. Men selvfølgelig skal vi bygge på, for der er stadig en del ting, vi kan gøre bedre. Vi havde især en virkelig god dag mod AaB, og det er vigtigt, at vi bliver ved med at spille med den energi og det udtryk, vi kom med i det opgør,” siger han inden opgøret på søndag.

Gang i venstrefoden
Personligt er Robert Skov også inde i en stærk periode, og hans farlige venstreben har allerede lynet tre gange i sæsonen.

”Det er altid vigtigt for offensive spillere at være en del af kampafgørende situationer – om det så er med mål eller assists. Så det har været dejligt, og jeg er glad for at kunne biddrage til holdet,” siger Robert Skov.

Hans seneste scoring faldt direkte på frispark og satte punktum for 3-0-sejren i Hobro. Pudsigt nok scorede Skov også direkte på frispark, da han blev matchvinder i vores seneste møde med OB – forårets 1-0-sejr i Telia Parken.

”Hvis muligheden kommer, så skal jeg i hvert fald nok tage chancen og gå efter at sparke et frispark i kassen igen. Jeg arbejder hele tiden på at blive endnu bedre med venstrefoden, og jeg har en god tro på tingene,” siger Robert Skov.