Jonas Wind og Viktor Fischer

Sidste nyt før Lyngby-FCK

Sjældent uafgjort i Lyngby
Siden 1995 er vores Superligakampe i Lyngby kun endt uafgjort én gang. Det var en 0-0-kamp i april 2001, og siden har vi vundet 8 og tabt 2. Hjemme i Parken har vi vundet de seneste 12 Superliga-hjemmekampe i træk mod Lyngby.

Varm Wind
Jonas Wind har scoret to mål i begge hans seneste to kampe mod Lyngby (2-0 og 4-2). Han er også vores topscorer i denne sæson med 10 mål i alle turneringer (8 i 3F Superliga).

Lyngby-truppen
Cheftræner Carit Falch har udtaget en trup på 18 spillere, og Marcel Rømer er tilbage fra karantæne, og desuden er Casper Dani Winther ny i forhold til sidst. Ud er gledet Rasmus Thellufsen og Justin Shaibu.

(Artiklen fortsætter under billedet)

unibet ANNONCE | 18+ | STOPSPILLET.DK | SELVUDLUK VIA ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT


TV
Du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay, der sender optakt fra kl. 18.00.

Dommerne
Dommer: Morten Krogh
Linjedommere: Lars Hummelgaard og Henrik Sønderby
Fjerdedommer: Sebastian Friis Aagerup
VAR & AVAR: Benjamin Willaume-Jantzen og Amir Sabic

Det er Morten Kroghs syvende FCK-kamp. I denne sæson har han dømt vores hjemmekamp mod FC Nordsjælland i oktober og vores udekamp mod SønderjyskE i november.

Kort, karantæner og skader
Ingen af holdene har karantæner.

Bryan Oviedo og Mathias Zanka får karantæne ved næste advarsel (medmindre Disciplinærinstansen annullerer Zankas advarsel mod SønderjyskE - i givet fald er han kun i karantænefare, hvis han får en advarsel i Lyngby til 6 strafpoint).

Hos Lyngby er Victor Torp i karantænefare, hvis han får en advarsel til 6 strafpoint.

På skadelisten har vi Mikkel Kaufmann og Peter Ankersen. Lyngby har Brian Hamalainen, Adam Sørensen og Filip Panjeskovic.