Jubel efter scoring

Sidste nyt før FCK-OB

OB-tilskuertal
Da vi senest mødte OB i Parken for lidt over et år siden (20. februar 2022) satte vi tilskuerrekord til en OB-hjemmekamp i Superligaen, da vi for tredje gang gennem årene var over 25.000 i Parken:

  • 20.02.22: 26.255 FCK-OB 2-0
  • 15.04.07: 25.820 FCK-OB 4-2
  • 01.06.03: 25.232 FCK-OB 1-1

I aften kan vi nå derop, men det afhænger af udnyttelsesprocenten på kort og billetter - så giv din plads videre til en ven, hvis du ikke selv kan komme i aften.

Mo og OB
Formstærke Mohamed Daramy scorede flotte mål i forårspremieren i Silkeborg og i onsdags mod Vejle, og hans allerførste optræden i Parken var mod netop OB.

Han kom - dengang med trøje nr. 40 - på banen ti minutter før tid i det, der endte med at blive vores mest målrige OB-kamp nogensinde, idet vi slog dem 6-1 - blandt andet på tre mål af Robert Skov.

Mo debuterede i september 2018 i en pokalkamp i Viby og fik Superligadebut i Horsens i december.

Mohamed Daramy


Få målløse opgør
I snart 15 år har der ikke været et målløst opgør mellem os og OB.

Senest var den 26. oktober 2008 i Parken - i øvrigt den eneste gang ud af 48 hjemmekampe mod OB, hvor ingen af holdene scorede. Det er sket fire gange i Odense, senest den 13. april 2008.

Jesper Christiansen hev et par pragtredninger frem for at holde nullet i oktober 2008.

Korte facts
I dagens bruttotrup på 22 spillere har kun Ankersen og Diks scoret mod OB. Desuden har Cornelius (3), Babacar (1) og Zeca (1) scoret mod fynboerne.

OB er den eneste nuværende Superligaklub, hvor vi aldrig har fået et rødt kort.

I denne Superligasæson er vi det hold, der har haft flest skud (230 ekskl. blokerede skud) og har det højeste antal Expected Goals (32,2).

OB er det hold, der har haft flest skud imod sig (298) og det højeste antal Expected Goals imod sig (33,4).

Vi har scoret seks Superligamål på hovedstød, og OB har scoret et. Vi har selv lukket fem ind på hovedstød, og OB har lukket to ind.

Vi har scoret ét mål udenfor feltet, og OB har scoret fire. Vi har selv lukket to mål ind udenfor feltet, og OB har lukket seks ind.


Dommerne
Dommer: Morten Krogh
Linjedommere: Steffen Beck Bramsen og Heine Bonne Sørensen
Fjerdedommer: Sebastian Friis Aagerup
VAR & A-VAR: Jørgen Daugbjerg Burchardt & Jesper Dahl

Morten Krogh dømmer sin 17. FCK-kamp, og den seneste var ude-Derbyet i oktober 2022. Det er første gang, han dømmer os mod OB.
 

Kort og karantæner
Karantæne: Yankuba Minteh, OB

Karantænefare FCK: Elias Jelert og Marko Stamenic ved næste advarsel samt Viktor Claesson, Ísak Jóhannesson, Kevin Diks og Valdemar Lund, hvis advarslen giver 6 strafpoint

Karantænefare OB: Jeppe Tverskov ved næste advarsel samt Mads Frøkjær, hvis advarslen giver 6 strafpoint

TV
Du kan se kampen på TV3+ og Viaplay, der sender optakt (kun på Viaplay) fra kl. 17.30.