Pieros Sotiriou

Sidste nyt før FCK-Hobro

Sidste nyt fra Hobro-lejren
Den hurtige kantspiller Edgar Babayan startede i sidste uge inde for Armenien og scorede også, da de spillede ude mod Italien, men som han siger til klubbens hjemmeside:

""Det var lidt en blandet oplevelse. Det var pissefedt at score mit første mål, og det var et flot mål, men selvfølgelig, når man taber så stort, så er man stadig ikke helt tilfreds."

Babayans reducerede ti minutter før tid til 1-8, og Armenien tabte 1-9. Så store klø har Hobro ikke fået, men de har ikke vundet, siden de slog os den 15. september:

"Det har selvfølgelig været lidt frustrerende, der har været nogle kampe, hvor man føler at man skulle have haft de tre point, hvor det er de små marginaler der gør at vi taber eller spiller kryds. Men vi skal bare blive ved med at tro på det, og så er jeg ret sikker på, at sejren den er lige rundt om hjørnet," siger Babayan.

Cheftræner Peter Sørensen har Mikkel Mejlstrup Pedersen tilbage fra karantæne, men i stedet afsoner den svenske U-21-landsholdsspiller Anel Ahmedhodzic en spilledag.

Indbyrdes opgør

Ingen pokalkampe
Hobro er det eneste nuværende 3F Superliga-hold, som vi aldrig har mødt i pokalen. I 11 Superligakampe har vi vundet syv, spillet en uafgjort og tabt tre.

Topscorere
Robert har lavet tre mål i vores Hobro-kampe, og Fischer, Kusk og Nicolai Jørgensen to. Mayron George er den eneste Hobro-spiller, der har scoret to mål mod os.

Hobro tidligt på tavlen
Hobro har scoret fire af deres 11 mål mod os i de første ni minutter: Babayan (4'), Kristoffersen (4'), Antipas (7') og Park (9').

Robert Skov har scoret vores tidligste mål mod Hobro i det 12. minut - vores eneste mod dem i kampens første fjerdedel.

0 straffer, 0 selvmål og 1 udvisning
Der er hverken dømt straffe eller scoret selvmål, men givet et enkelt rødt kort til Zanka i august 2014, da vi tabte 0-3 i Telia Parken.

1-0-føringer
Vi har vundet de seks gange, vi har ført 1-0. Hobro har fire gange ført 1-0 og vundet tre, men den seneste (marts 2019 i Telia Parken) vendte vi til 3-1-sejr.

Ét af de i alt 11 indbyrdes opgør er endt 0-0 (juli 2017 i Telia Parken).

Hvornår har holdene scoret?
I vores indbyrdes kampe mod Hobro har de scoret flest mål i starten af kampene, mens vi har scoret flest i slutningen.

Minuttal for FCK's og Hobros Superligamål

Dommerne
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Linjedommere: Niels Høg og Steffen Beck Bramsen
Fjerdedommer: Jakob A. Sundberg

Mads-Kristoffer Kristoffersen har dømt 43 FCK-kampe, og den seneste var pokalkampen mod FC Nordsjælland i oktober.