Victor Kristiansen

Sidste nyt før AGF-FCK

Alt udsolgt i Aarhus
Lørdag eftermiddag meldte AGF helt udsolgt til søndagens opgør, hvor vores udeafsnit blev udsolgt allerede tidligere på ugen.

Det er tredje gang ud af de sidste fire hjemmekampe, at AGF har solgt alle 19.400 pladser, men fremmødet afhænger selvfølgelig af udnyttelsesprocenten på kort og billetter. Der kom 16.233 mod AaB, 18.357 mod FC Midtjylland og 15.219 mod Brøndby.

Vores tre bedst besøgte kampe i Aarhus:

• 17.171 den 23. marts 2003 (2-2)
  • 16.907 den 4. april 2004 (2-0 til FCK)
  • 15.778 den 19. august 2018 (1-1)
Bora Zivkovic scorer til 1-0 i Århus
Vi førte 2-0, inden AGF udlignede i det sidste kvarter i 2-2-kampen i marts 2003. Foto: Getty Images

Korte facts

• AGF har scoret syv af deres 19 Superligamål fra og med det 75. minut - og lukket otte af 16 mål ind i samme periode. Til gengæld har de kun lukket ét mål ind i den første halve time (hvor vi har lukket seks mål ind)
  • Todi Jónsson er alle tiders FCK-topscorer mod AGF med 8 mål - herefter følger Jonas Wind med 7 og Lars Højer og César Santin med 6.
  • Fem AGF'ere har scoret fem gange mod os: Patrick Mortensen, Håvard Flo, Thomas Thorninger, Stig Tøfting og Nocko Jokovic
  • Fem FCK'ere har fået rødt kort mod AGF: Per Frandsen, Mathias Zanka, Erik Johansson, Mikkel Kaufmann og Tomas Antonelius
  • Fra 1922-2002 fik vi 10 straffespark mod AGF - fra 2017-21 har vi fået seks. Verbic og Kodro brændte de to første, mens Jonas Wind scorede på de seneste fire.
Jonas Wind scorer på straffe

Resten af grundspillet
Vi og AGF har fire modstandere til fælles i de sidste fem runder af grundspillet efter nytår:

• FCK: u Silkeborg, h AaB, h OB, u AC Horsens, h Viborg FF
  • AGF: u AaB, h Silkeborg, h AC Horsens, u Randers FC, h OB

Første runde i det nye år er weekenden den 18.-19. februar.

Dommerne
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Linjedommere: Dennis Wollenberg Rasmussen og Casper Kristensen
Fjerdedommer: Jacob Karlsen
VAR & A-VAR: Michael Tykgaard og Christian Just Brixen

Kristoffersen har dømt 62 FCK-kampe, og de seneste tre var mod FC Midtjylland. Han har fem gange før dømt vores kampe mod AGF, senest den 25. oktober 2020 i Aarhus.

Kort og karantæner
Karantæne: Ingen
Karantænefare FCK: Kevin Diks, Ísak Jóhannesson, Valdemar Lund og Viktor Claesson, hvis advarslen giver seks strafpoint
Karantænefare AGF: Mads Emil Madsen, Frederik Tingager, Eric Kahl og Thomas Kristensen, hvis advarslen giver seks strafpoint

TV
Du kan se kampen på TV3+ og Viaplay, der sender optakt fra kl. 13.00. Husk også at du kan se kampen på Parkens sportsbar på Øster Alle ved hjørnet af B- og C-tribunen - de åbner kl. 12.00.