Jacob Neestrup

Neestrup: Vi kan stadig spille med om det efter nytår

”Vi kan stadig spille med om mesterskabet efter vinterpausen, og det var det vigtigste mål for mig, da jeg overtog jobbet,” sagde Neestrup efter den tredje Superliga-sejr i træk med clean sheet.

”Det er selvfølgelig ekstra dejligt med en sejr lige inden vinterpausen, men man skal hele tiden huske at se det store billede og ikke kun den enkelte kamp. Vi har et rigtig godt pointsnit i Superligaen efter fire sejre og tre uafgjorte i en hektisk periode, hvor vi også skulle præstere i Champions League og pokalen.”

”Men vi er blevet mere solide og har et mere kollektivt udtryk og et højere bundniveau. Vi er svære at slå, og vi er svære at skabe chancer mod, og det viste vi igen i dag mod et godt AGF-hold, der gør mange ting rigtigt. Og så er der et stort potentiale i holdet, som vi kan arbejde videre med i vinterpausen.”

”I dag var det generelt en meget lige kamp, hvor jeg synes, at vi var en smule bedre end dem i 1. halvleg og starter 2. halvleg bedst, men siden var de bedst i resten af 2. halvleg. Så spillemæssigt var det bestemt ikke vores bedste kamp, men jeg synes godt, at jeg kan argumentere for, at vi fortjente sejren, for vi skabte flere store chancer end dem. De har vel kun den, de scorede på, som blev annulleret.”

”Annulleringen er selvfølgelig heldig for os, for det er jo uden for vores kontrol, men når jeg ser den på TV bagefter, så er det jo tydeligt nok, at der er offside, og at Poulsen generer Grabara.”

”Men alt i alt synes jeg som sagt, at vi vinder fortjent,” sluttede Jacob Neestrup.