Sejr til reserverne

Mandag kl. 15.00 spillede F.C. Københavns reserver kamp hos Esbjerg på en nylagt kunstgræsbane. Truppen var meget ung, da mange spillere i Superligatruppen har sluttet sig til diverse A- og U-landshold. Så flere af løvernes U/19 spillere var med på turen til Vestjylland. To af disse gjorde en god figur og fik 90 minutters kamp benene.

Det var dog en af de mere etablerede spillere i Fanendo Adi, der blev den helt afgørende faktor, da den store nigerianer kunne noteres for begge løvernes mål i en god kamp.

Det første faldt i slutningen af en 1.halvleg, som F.C. København var spilstyrende i, selv om det var en jævn affære. Føringen kom i det 44. minut, hvor Pape Diouf sendte et indlæg ind fra højre side, som en hårdt presset Fanendo Adi tog ned og flugtede ned i målhjørnet i én og samme bevægelse.

Efter pausen kom værterne fra EfB mere med uden dog at skabe de store chancer foran løvernes mål. De få muligheder der opstod, tog Kim Christensen og bagkæden sig af, inden de udviklede sig til noget farligt. Efter en times spil gentog FCK den succesfulde recept fra 1.halvleg. Et indlæg fra Pape Diouf fra højre side fandt Fanendo Adi i feltet, og denne gang sparkede angriberen bolden i det korte hjørne til en 2-0 føring.

Herefter fik hjemmeholdet etableret noget der mindede om et pres, men det blev ikke farligt før 10 minutter før tid, hvor målmand Kim Christensen og forsvaret gik en smule skævt af et indlæg, og reduceringen kom i hus. Kim C tog dog flot revanche, da han kort før tid leverede en flot redning, og dermed fik holdet endnu en sejr i reserveligaen med hjem fra det vestjyske.