Michael Santos

Santos sikrede 1-0-sejr

På et hovedstødsmål fem minutter efter pausen sikrede Michael Santos en 1-0-sejr og et perfekt udgangspunkt for gruppespillet.

Vi kom stærkt ud til opgøret mod FC Lugano og satte sig fra starten på kampen. Den første halve dominerede vi spillet totalt og kom til flere gode muligheder, hvor den største tilfaldt Pierre Bengtsson med en resolut højre-firsttimer, der prellede af mod den nærmeste opstander.

Det sidste kvarters tid kom schweizerne med, men bortset fra et langskud lige forbi mål, satte de aldrig Kalle Johnsson på prøver.

Efter pausen tog vi greb om spillet igen, og efter bare fem minutter fik vi den forløsende første scoring. Fischer sendte Pierre mod baglinjen, og med et perfekt indlæg fandt han Santos ved forreste stolpe, som enkelt pandede bolden i nettet.

Siden fortsatte vi dominansen, og det var bl.a. tæt på 2-0, da en schweizer skovlede bolden på egen overligger. Men selv om de pressede mere mod slutningen og det blev lidt hektisk, kom de ikke til den helt store chance til udligning.

Dermed kom vi godt i gang med gruppespillet og fik tanket selvtillid inden søndagens vigtige topbrag mod FC Midtjylland.

18.240 tilskuere var på plads i Telia Parken i aften og leverede som altid en fremragende kulisse og opbakning - tusind tak, og på gensyn på søndag!
 

>> Find din plads til søndagens topbrag