Sæsonkortstatus: Ikke flere pladser i salg på Nedre C

Der er nu ikke flere pladser til sæsonkort og abonnementer i salg til Nedre C til den kommende sæson, hvor flere end 6500 har sikret sig en plads til FCKs hjemmekampe i 3F Superligaen på Nedre C.

Der er fortsat rigtigt gode pladser på både A-, Øvre C- og Familietribunen i salg.

Efterspørgslen på sæsonkort og abonnementer er historisk høj frem mod den kommende sæson, hvor flere end 19.000 F.C. Københavnere har sikret sig en plads i Parken på nuværende tidspunkt.

Målet er stadig 20.000 sæsonkort
På Nedre C sælger vi nu ikke flere sæsonkort eller abonnementer, da vi ønsker, at der også skal være mulighed for at købe billetter til tribunen til de enkelte kampe, så nye også har mulighed for at få oplevelsen af Nedre C:

”Det er dejligt, at vi mærker denne massive interesse for at være en del af Nedre C, som er en tribune, der betyder rigtigt meget for klubbens historik og fankultur. Den historie skal der skrives videre på, og det sker bedst ved, at der kommer en masse loyale F.C. Københavnere på den, som bidrager til at udvikle Nedre C sammen med de nye, der også er kommet til,” siger direktør i F.C. København, Jacob Lauesen, der har høje ambitioner for at øge rekordtallet frem mod sæsonstart:

”Målet er nu at nå 20.000 i alt med sæsonkort eller abonnement inden sæsonen starter igen. Det er det højeste antal nogensinde i Skandinavien, så det er en stor ambition for os at nå dertil,” siger Jacob Lauesen.

Der er fortsat masser af rigtigt attraktive pladser i salg på både A-, Øvre C- og Familietribunen. Find din plads HER.

Sæsonen sparkes igang i Parken den 17. juli kl. 16.00 mod AC Horsens.