Roony Bardghji

Roony: Stor motivation før Derby

Der er næppe mange, som læser disse linjer uden at have set eller hørt om Roony Bardghjis sejrsmål i onsdags mod Manchester United.

Det er jo som taget ud af fodboldens eventyrbøger, at den 17-årige svensker kommer ind afgør sådan en kamp, men til lørdagens træning i Parken var han koncentreret, fokuseret og helt nede på jorden - og ikke bleg for at tage et net med bolde ind efter træningen.

"Hvordan sover man egentlig efter sådan en aften? Kan man overhovedet sove?" ville vi gerne vide.

"Nej, det er næsten umuligt at få noget søvn! Man er bare glad, og der er så mangt tanker, der ruller rundt oppe i hovedet, så det er svært at sove, og jeg lå bare vågen det meste af natten," fortalte Roony.

"Ser du også kampen igen?"

"Ja-ja, selvfølgelig. Nu kom jeg jo først ind fra bænken i anden halvleg, så jeg nåede ikke at have så mange aktioner, men selvfølgelig skal man da lige se det igen."

"I har jo også analytikere, der senere kan vise klip og så videre, for det ser vel lidt anderledes ud, end når man render rundt dernede, og det hele koger?"

"Ja, helt sikkert, der er mange gange, hvor man måske ikke ser hvor alle medspillerne står i en situation, og så kommer man hjem og ser på TV, at der og der kunne man godt have spillet bolden, eller man skulle måske have afsluttet i stedet for at aflevere, eller hvad det kan være."

Roony Bardghji
Foto: James Gill, Danehouse via Getty Images"Og nu et Derby, som alle glæder sig til?"

"Ja, det kan ikke blive bedre! Først Champions League i onsdags i en fyldt Parken og nu et Derby, det er en kæmpe motivation for os alle."

"Har du drømt, at du også kommer ind og score mod Brøndby, det plejer du jo?"

"Ha-ha, ja, det har jeg forberedt i en hel måned," grinede Roony, inden han gik ind til et bad og en frokost og de sidste forberedelser til hans sidste kamp som 17-årig. På onsdag fylder han nemlig 18 år.

For et år siden udlignede han til 1-1 i Brøndby langt inde i tillægstiden, og i september scorede han to gange i de sidste ti minutter, da vi vendte 1-2 til 3-2 derude. Kan han gentage kunststykket i Parken? Det ser vi i morgen mellem 12 og 14 - i Parken eller på TV3+ / Viaplay.

Og har du ikke billet til det udsolgte topbrag, så kan du stadig finde gode pladser på billet.fck.dk til næste hjemmekamp søndag den 3. december, hvor AGF kommer til Hovedstaden