Thomas Jørgensen og Isak Johannesson

Roony og Isak på tavlen i Næstved-test

På mål af Roony Bardghji og Ísak Jóhannesson blev det en 2-0-sejr over Næstved i den sidste træningskamp inden forårspremieren i weekenden.

Efter en ret lige og chancefattig start på kampen, tog vi mere og mere over efterhånden som halvlegen skred frem, og efter en halv time udnyttede Roony Bardghji, at han fik plads til at fyre af med venstre og bragte os foran med et fladt skud.

Roony Bardghji
Roony Bardghji scorer til 1-0. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Inden pausen havde Thomas Jørgensen et drøn på overliggeren, og efter pausen fortsatte vores dominans, mens Andreas Dithmer tog sig af de få tilløb til Næstved-muligheder i den anden ende af banen.

Kort før de aftalte 65 minutter var spillet, satte Ísak Johannesson foden på en fin tværpasning fra Thomas Jørgensen og sørgede for slutcifrene 2-0.