Robin Olsen på træningsbanen

Robin tilbage i fuld træning

Robin Olsen er nu tilbage i fuld træning sammen med holdkammeraterne på Nummer 10 efter den skulderskade, han fik i kampen mod Hobro i februar:

”Det ser rigtigt fint ud med Robin, der er kommet sig hurtigt og stærkt ovenpå sin skade og operation. Han har arbejdet rigtigt godt og koncentreret i sin genoptræning, og vi er glade for at se ham tilbage på træningsbanen, hvor han nu kan træne fuldt med sammen med holdet,” siger Morten Boesen, der er klublæge i F.C. København.

Selv glæder Robin sig meget over at være tilbage for fuld kraft:

”Det har været nogle hårde måneder for mig, men jeg har hele tiden vidst, at jeg ville blive klar inden sæsonen var overstået," siger han.

"Jeg har fået en fantastisk støtte fra hele den medicinske stab, trænerne og mine holdkammerater. Nu skal jeg give den fuld gas på træningsbanen og så er det op til Ståle, hvornår han ønsker at bruge mig igen. Jeg er selvfølgelig ikke i kampform nu, men jeg føler mig fysisk stærk og fit, og det er en fantastisk følelse."

"Alle ved, at VM er et stort mål for mig, og derfor er mit arbejde for at blive klar ikke overstået. Der venter masser af hårdt arbejde resten af sæsonen og sammen med VM-truppen, hvis landstræneren vælger at udtage mig. Jeg synes, at jeg har bevist, at jeg er en stærk keeper og at både FCK og landsholdet kan stole på mig, og jeg glæder mig helt vildt til igen at kunne spille kampe,” siger Robin Olsen.