Et af de pæneste besøgstal i Frederiksberg Idrætspark i længere tid blev en kendsgerning onsdag aften, da F.C Københavns reservehold tog imod ABs ditto. Det var et FCK-hold med en skræmmende startopstilling, som så således ud:

Martin Bergvold
Carsten Fredgaard (43. Jeppe Brandrup)

Todi Jónsson
Jesper Bech

AB virkede da også skræmte - så skræmte at de valgte at tage hænderne til hjælp inde i straffesparksfeltet efter kun 30 sekunder. Straffespark til FCK, som Bora Zivkovic omsatte til en meget tidlig FCK-føring. ABs tilbagevendte keeper, Jan Hoffmann, kunne ikke gøre noget ved Boras afslutning.

Det var tydeligt at se, at Byens Hold var akademikerne overlegne, og de første kvarter kunne sagtens have medført et par yderligere FCK-scoringer, men som tiden skred frem smed ABerne mere af nervøsiteten og kom bedre med.

Uret havde netop rundet den halve time, da F.C. København bragte sig yderligere foran. Ganske fortjent, da AB levede på tilfældige kontraangreb, som i langt de fleste tilfælde alligevel forblev ufarlige. Et flot angreb endte via Fredgaard, Bisgaard og Todi hos Hjalte Nørregaard, der sikkert flugtede bolden i mål fra tæt afstand.

AB havde kort efter en chance for at reducere, men Bora Zivkovic fik sparket væk tæt inde under mål. Det var dog stadig FCK der producerede chancer på samlebånd.

Carsten Fredgaard gik ud kort før pausen og blev erstattet af Jeppe Brandrup. Det begyndte at stramme lidt til i det ene ben og man valgte ganske fornuftigt at lade ham udskifte.

Mere skete der ikke i første halvleg, og holdene tog en pause på 10 minutter før anden halvleg blev fløjtet op.

Anden halvleg startede stille og roligt. Stadig med FCK i teten. AB fik dog deres største mulighed i kampen, da Ali Akida var fuldkommen alene med Benny Gall. FCKs ældste keeper klarede dog skærerne flot og AB forblev målløse.

Tempoet faldt som kampen skred frem. F.C. København virkede tilfredse med 2-0-føringen, og AB kom med nogle til tider gode kontraangreb, men deres afslutninger manglede simpelthen klasse.

Efter en halv times spil i anden halvleg var status stadig det samme. FCK var skruet ned på 60 procent, hvor det mest af alt bare gjaldt om at få tiden til at gå. Det gav samtidig mere plads til akademikerne, men de grønne fra Gladsaxe kunne bare ikke ramme målet.

Men de fik hul på bylden - sjovt nok på en af de mere tilfældige chancer. Benny Gall kom for langt ud i siden og en ABer fik lobbet bolden i en meget høj bue ind i mål efter 35 minutters spil.

ABs tro på en sen udligning forduftede dog få minutter efter, da Todi Jónsson smart snød ABs forsvar og afsluttede hårdt på Hoffmann. Riposten røg direkte ud til Jesper Bech, der sikkert scorede til 3-1.

Kampen blev kort tid efter fløjtet af til en ganske fortjent FCK-sejr på 3-1.