Reserveholds-truppen mod Lyngby

Reserverne tabte til AC Horsens

F.C. Københavns reserver løb sen mandag eftermiddag ind i et 3-0 nederlag på udebane til AC Horsens ditto. Trods en del københavnske chancer kampen igennem var det altså AC Horsens, der viste sig skarpest og sejren til de jyske værter, kunne der ikke pilles ved.

Med et smukt forårsvejr og en flot bane var forholdene idelle til fodbold i dagens reserveholds kamp i Horsens. Bedst fra start kom hjemmeholdet, der med tempo og fysik formåede at dominere kampens indledende fase. Resultat af dette overtag blev efter et lille kvartes spil også til et mål, da et skud mod kassen akkurat snittede Vintrup i det centrale forvar, hvorefter bolden snød Kim Christensen.

Med en række U19 spillere i startopstillingen formåede københavnerne spillemæssigt at kæmpe sig ind i kampen og især på ekstremt lange indkast fra Morten Thomsen, kom der gang i chancene, Desværre dansede bolden to gange på stregen i stedet for bag ved en dobbeltchance til Vintrup og Said.

Herefter var det Absalonsens tur til at komme tæt på udligningen, men fynboens udmærkede forsøg strøg uden om stolpen med en halv time spillet.

Bedst som man håbede på en udligning blev en lang aflevering ned mod københavnernes mål konverteret til et mål. Kim Christensen strøg ud af målet, men deværre kom keeperen en kende for sent, og så var der straffe og gult kort. Den satte Jimmy Mayasi sikkert i nettet.

Nede med to kasser forsøgte københavnerne at reducere inden pausen og via to lange indkast fra Thomsen kom Vintrup til to gode chancer i feltet, men ind ville bolden ikke.

I pausen blev Martin Bergvold taget ud og ind kom Thomas Pedersen.

AC Horsens virkede efter pausen lidt tilfredse, men dog stadig fysisk stærkere og med en godt spillende Ulrik Lindkvist formåede hjemmeholdet at lukke godt af, ligesom man med især lange bolde voldte gæsterne problemer.

Vukicevic havde en mulighed førend det med tyve minutter igen blev til en jysk scoring skabt via en lang bold frem i banen, som F.C. Københavns centrale forsvar ikke fik placeret sig ordentligt i forhold til. Dermed friløber og 3-0.

Mod slutningen af kampen burde Løverne have reduceret, men på et straffespark fremtvunget på godt arbejde af Risvig og begået mod Thomsen, kiksede Saban Özdogan det store tilbud med et svagt spark. Et par minutter efter forsøgte Saban at gøre skaden god igen, men hans udmærkede lob endte resultatløst.

Dermed endte det ikke ufortjent med 3-0 til værtene. Bedst i det københavnske billede stod Johan Absalonsen og Nikolaj Vintrup.