Rasmus Møller tæt på at score

Reserveliga-nederlag til Lyngby

Tom Høgli og Nicolaj Thomsen var begge i aktion i dag efter deres skadepauser, da Lyngby trak det længste strå i en ellers jævnbyrdig affære i Reserveligaen. Der var ikke mange førsteholdsspillere til rådighed denne mandag eftermiddag, og da vi også har seks spillere med U19-landsholdet til EM-kvalifikation i Kroatien, var spillerne fra Talentafdelingen en blanding af stamspillere og nogle af de førsteårs-U19-spillere, der ikke starter så tit i U19-ligaen.

Lyngby kom bedst fra start og førte 2-0 allerede efter et kvarter på to gode, gennemspillede angreb. Lidt efter den halve time reducerede Martin Pusic dog efter et godt gennembrud af Sydney Appu, og inden pausen fik Danny Amankwaa desværre også annulleret et sjældent hovedstødsmål, da dommeren mente at Sydney havde gang i en brydekamp med Lyngby-keeperen i den situation.

Lyngby startede også 2. halvleg bedst, men vi kom efterhånden bedre med, og midt i halvlegen spillede Pusic Oliver Andersen fri, og han chippede bolden over målmanden til 2-2.

Et kvarter før tid headede Lyngby dog det mål ind, der skulle vise sig at blive sejrsmålet, for selv om vi havde tilløb til udligning mod slutningen, endte det med 3-2-sejr til gæsterne.

Vigtigst var dog, at både Tom Høgli og Nicolaj Thomsen kom i gang efter deres skadepauser (Tom spillede som planlagt kun en times tid), og at også Danny og Pusic fik en hel kamp i benene - og sidstnævnte kom tilmed både i målscorerens og oplæggeres rolle.

Næste opgave for Reserveliga-holdet er næste tirsdag den 14. november kl. 13.00 i Brøndby.