Reservekamp: FCK-Herfølge: 2-2

F.C. København stillede med følgende hold:

Balász Rabóczki - Ole Tobiasen, Bora Zivkovic, Peter Hansen, Nicklas Svendsen (U19) - Jesper Bech, Fredrik Strømstad, Martin Bergvold, Elrio van Heerden - Jörgen Pettersson, Peter Møller.

Reserver: Benny Gall, Jeppe Hestehave (U19), Morten Andersen (U19), Vitus Kofoed (U19)

Byens hold lagde godt ud med et tidligt mål af Peter Møller på godt forarbejde af Jesper Bech.

37 minutter inde i første halvleg fik Herfølge udlignet, da der var en motorvej i FCKs venstre side, og indlægget fra Herfølge skulle bare have en fod på.

Fem minutter senere bragte FCK sig foran igen. Bergvolds hjørnespark lå perfekt og Zivkovic kunne score med hovedet til 2-1.

Ved anden halvlegs start var der skiftet en enkelt hos F.C. København. Tobiasen gik ud og Jeppe Hestehave kom ind. De danske mestre kom til et par gode forsøg - især burde Møller have bragt FCK yderligere foran. I stedet udlignede Herfølge efter noget passivt FCK-spil godt 10 minutter inde i halvlegen.

Fredrik Strømstad - ung, talentfuld spiller fra IK Start i Norge, der træner med FCK i disse dage - spillede på den centrale midtbane, hvor han gjorde det godt. Trods sin relative lille statur, var han ofte omdrejningspunktet på holdet.

I midten af anden halvleg blev Vitus Kofoed og Morten Andersen skiftet ind i stedet for netop Strømstad og Elrio van Heerden.

De resterende 25 minutter forløb mere eller mindre uden chancer, og resultatet blev altså 2-2.