Ståle: - For store defensive fejl

Remis i Brøndby for reserverne

F.C. Københavns reserver spillede i dag 0-0 ude mod Brøndbys ditto. En relativ chancefattig kamp fandt således sit naturlige leje i en remis. Begge hold havde flere Superligaspillere med, men ingen af dem formåede at gøre større væsen af sig. Unge Toutouh, der i dag var placeret centralt midt leverede en rigtig god indsats, mens også Kim Christensen, især med et fantastisk dobbeltredning, stod godt i billedet.

Kampen på den udmærkede men lidt bløde bane fik FCK som den dominerende part i kampens første tyve minutter. Et godt sammenspil mellem Oviedo og Absalonsen, resulterede i at førstnævnte fik kompetent afsluttet, men Brøndbys keeper kom i vejen.

Efter en halv times spil var det så hjemmeholdet, der var tæt på, da de slog kontra ovenpå et FCK-hjørne. Men i to omgange fik Kim C klaret paragrafferne. Den sidste af dem via en skulderparade på en afslutning fra to meter!

I pausen blev Zohore skiftet ud til fordel for Danny Amankwaa, og den unge angriber blev således en del af en anden halvleg, hvor spillerne egentlig forsøgte, men ikke rigtig lykkedes med at komme frem til de store muligheder. Pape havde dog en stor chance med små tyve minutter igen, men hans afslutning blev clearet på stregen.

Og da der ikke blev nedfældet flere chancer på skrivebokken, endte kampen som den startede 0-0.