For klubben og byen

Rekordsalg: Over 12.500 sæsonkort og abonnementer

Der er fortsat mere end to uger til den første hjemmekamp i den nye sæson, men allerede nu har vores sæsonkortsalg sat ny all time high-rekord med flere end 12.500 solgte helårssæsonkort og abonnementer.  
 
Lars Bo Jeppesen: Helt fantastisk
”Det er helt fantastisk. Anderledes kan jeg næsten ikke udtrykke det," siger direktør Lars Bo Jeppesen.

"Vores fans viser virkelig, at de står bag klubben og hele projektet med den her overvældende interesse for at være en del af det. Jeg tror, at mange havde ventet, at vi virkelig skulle kæmpe også på det her område i den her tid, men igen viser vores fans bare, at de er i verdensklasse."

"Det er svært at takke nok for, men jeg vil love, at den støtte, vi oplever nu, ikke vil blive glemt. Det er også en af grundene til, at vi arbejder konstant for at få hævet antallet af tilskuere, vi kan have inde til kampe. Her mener vi fortsat, at myndighederne trygt kan hæve antallet, da både klubber og fans har vist, at de kan gribe det ansvarligt an. Det vil vi arbejde hårdt videre på,” siger Lars Bo Jeppesen.
 
Stadig forhandlinger om antal tilskuere
Der er fortsat forhandlinger om det endelige antal tilskuere, der bliver adgang for i den kommende sæson, og med det høje antal solgte sæsonkort, så vil der være kampe, alle ikke kan få adgang til. De kampe, man eventuelt ikke kan få adgang til, bliver man naturligvis kompenseret for, ligesom der blive roteret, så man går glip af færrest muligt kampe.
 
Jacob Lauesen: Rekordsalg på bare 23 dage
”Én ting er, at det samlede antal er højere end nogensinde, men det bliver endnu vildere, når man ser på, at det er sket på bare 23 dage," siger kommerciel direktør, Jacob Lauesen. 

"Sidste sæson tog det os et halvt år at nå det niveau. Nu sker det, inden vi kender vores europæiske skæbne, før sæsonen overhovedet er i gang og midt i en generel usikkerhed."

"Vi kan også se, at vores abonnementer stiger og stiger i popularitet, og det er en meget positiv udvikling for os. Det viser os, at vores fans står bag os, og at vi er inde i en rigtig stærk udvikling trods alle de udfordringer, der er omkring Covid-19."

"De udfordringer gør, at der vil være sæsonkortholdere, der ikke er garanteret en plads til alle vores kampe, som eksempelvis vores første hjemmekamp, der er et Derby mod Brøndby. Vi forventer dog, at det er et begrænset antal kampe, hvor det bliver et problem, og vi indfører et rotationsprincip, så man går glip af færrest muligt kampe."

"Det høje antal sæsonkort i en svær tid understøtter, at vores ambition om at nå op på 20.000 tilskuere i snit i 3F Superligaen er realistisk, når tingene har normaliseret sig,” slutter Jacob Lauesen.

Daniell Askholm: Udviklingen har været enorm
”Det er virkelig ekstraordinært, at vi er kommet så langt, at vi ser sådan en rekord midt i, at det er så usikkert, hvornår man igen kan komme til fodbold som normalt," siger Head of Fanengagement, Daniell Askholm.

"Udviklingen har været enorm, specielt på Sektion 12 de senere år, men vi arbejder intenst på at skabe endnu bedre rammer for FCK-fans over hele stadion."

"Målet er, at oplevelsen af at komme herinde bliver bedre og bedre hele tiden. Det arbejde er vi i fuld gang med og vil løbende fortælle mere om, som det skrider frem” siger Daniell Askholm.
 
Sæsonkort og abonnement
Du kan fortsat sikre dig sæsonkort eller abonnement til den kommende sæson, og på mandag kl. 15 frigiver vi flere gode pladser på C-tribunen, som ikke er gentegnet fra sidste sæson. Det kan du læse mere om her.

>> Skriv dig op her, så får du automatisk information, når salget åbner

>> Generel info om sæsonkort og abonnement i 2020/21