Regn med Skov mod Randers

Facts før lørdagens kamp
I 2017 var Robert Skov tre gange i aktion som Silkeborg-spiller mod Randers FC i Superligaen - og han scorede i alle tre opgør, hvor Silkeborg IF hentede syv ud af ni mulige point. Vores bettingpartner Unibet.dk giver i øvrigt p.t. odds 2,95 på, at han scorer i løbet af kampen på lørdag.

Vi har holdt nullet i de seneste to Superligakampe mod Randers FC. I vores 33 indbyrdes Superligakampe har vi holdt nullet 17 gange: 11 hjemme og seks ude.

Vores Superliga-topscorere mod Randers FC er Zdenek Pospech, Dame N’Doye og Andreas Cornelius med hver fire mål. I den nuværende trup er Federico Santander og Youssef Toutouh noteret for tre.

Vi er den Superliga-klub, der har spillet flest lørdagskampe: 125 er det blevet til. 78 er vundet, 32 sluttet uafgjort og blot 15 kampe er tabt. Vi har to gange tidligere mødt Randers FC på en lørdag i Telia Parken, og begge kampe vandt vi.

Vores hidtil tidligste Superligakamp i et forår blev spillet på datoen 19. februar. Det var i sidste sæson, hvor vi hjemme spillede 0-0 mod Brøndby IF.

Dommerne mod Randers FC
Dommer er den 34-årige Mads-Kristoffer Kristoffersen. Han er i gang med sin 7. sæson som Superligadommer og har dømt 128 kampe. 

Kampen bliver hans FCK-kamp nummer 25 i Alka Superligaen.

Linjedommere: Christian Brixen og Jesper Dahl        
4. dommer: Jakob A. Sundberg

Karantænesituationen
Ingen af holdene har spillere i karantæne.

Lüftner får karantæne, hvis han får gult kort - og Ankersen, hvis det er for en grov forseelse.

>> Se den samlede karantæneoversigt her på dbu.dk