Reaktioner fra trætte, men glade spillere

Andreas Bjelland

"Det er et rigtigt stærkt resultat, det her! Efter deres gode start arbejder vi os godt ind i kampen og gør det svært for dem, men vi kommer også til at stå for dybt i 2. halvleg, især de sidste 15-20 minutter. Der kæmpede vi bare for at holde nullet, og jeg synes vi leverede et rigtig godt defensivt arbejde. Men vi ved også, at vi skal blive bedre til at holde i bolden og være lidt mere rolige med den, når vi får den."

>> Find din plads til returopgøret

Jan Gregus

"Min opgave da jeg kom ind var bare at arbejde stenhårdt for holdet og prøve at holde dem fra chancer. Men de pressede voldsomt til sidst, men det lykkedes godt for os, selv om vi fik sværere efter pausen ved at få bolden op på deres banehalvdel og holde fast i den. Men et fantastisk resultat og udgangspunkt før returkampen."

Jesse Joronen

"De kom med alt det, vi havde forventet, men vi skaber alligevel et fantastisk resultat for klubben. Jeg gjorde selv hvad jeg kunne for holdet, og det var dejligt med et clean sheet, men credit til forsvaret og hele holdet for den flotte defensive indsats i dag. Det hjælper også målmandens arbejde!"


>> Kom og støt drengene allerede på søndag

>> Billetter til Atalanta-returkampen på torsdag