Reaktioner fra spillerne

Nicolai Jørgensen:
-Det er noget l… at vi lukker tre mål ind, skuffende! Vi finder slet ikke frem til vores eget spil, og laver for mange personlige fejl - men alligevel bliver det tæt til sidst. Ærgerligt vi ikke får 3-3, for vi havde et par store chancer til sidst.

Youssef Youtouh:
- Det er da dejligt at score, men jeg kan ikke rigtig bruge det til noget. Vi får lavet for mange personlige fejl, men nu må vi se fremad og se frem mod kampen i Madrid på onsdag. Her ved jeg selvfølgelig ikke om jeg skal spille, og jeg tager det stille og roligt – men får jeg chancen, så scorer jeg gerne igen.

Lars Jacobsen:
- Den her kamp taber vi i 1. halvleg, hvor vi lukker to dumme mål ind. Først et straffespark og så en dødbold, hvor deres mand står fri på kanten af feltet. Bagud 0-2 er det op af bakke. Vores 2. halvleg er klart bedre, og selv 10 mod 11 formår vi at spille bolden rundt om dem. Ærgerligt vi skal bagud 0-3 før vi vågner, men vi skal være bedre til at tage vare om kampen allerede fra første fløjt af.

Daniel Braaten:
- Vi bliver straffet for nogle simple fejl, først et tvivlsomt straffe og så en dødbold med markeringssvigt. Vi gambler så i 2. halvleg, kommer desværre hurtigt bagud 0-3 – og så bliver det svært. Vi kommer på 2-3, øjner muligheden for point, men det er nu engang svært at få point, når man lukker tre mål ind.