Peter Ankersen

Reaktioner fra Boilesen, Ankersen og Wind

Nicolai Boilesen
"Det var en lang kamp!"

"Jeg er virkelig glad for den måde, vi kæmpede os tilbage på efter det tidlige 0-1-mål. Det var selvfølgelig ikke en del af vores plan, men efter deres stærke indledning, var vi dog i god kontrol resten af 1.halvleg og skabte nogle gode chancer ud over målet til 1-1. Så jeg var tilfreds med 1-1 ved pausen."

"2-1-målet lige efter pausen var vigtigt, men siden kom vi jo under stort pres, men jeg er virkelig stolt over, at vi holdt sammen som team, mens grækerne begyndte at råbe lidt af hinanden, efterhånden som kampen skred frem."

"Vi så i kampen i Parken, at vi godt kunne skabe chancer mod dem, selv da vi var i undertal, så det forventede vi også i aften. Og det kom jo til at holde stik, selv om de også havde flere store chancer. Men så havde vi jo en god keeper i Kalle!"

Peter Ankersen
”Det var en fed atmosfære at spille i, og vi var også forberedte på, at ville blive en hektisk kamp."

”Vi kom dårligt ud til kampen, men vi kom jo hurtigt i kontrol, efter de kom foran. I sidste ende var vi måske lidt heldige, men jeg synes det var fortjent nok, selv om uafgjort også havde været i orden.”

”Nu fører vi gruppen – og den holder vi!”

Jonas Wind
"En vigtig sejr på en svær udebane!"

"Det er dejligt at stå her og føre gruppen, efter vi stod imod et voldsomt pres i aften. De havde nok flest spil og chancer, men vi var kyniske.”