Reaktioner: Fortjent sejr, fortjent mesterskab

Efter 3-2-sejren over Brøndby IF fik vi en par reaktioner fra en glad træner og nogle glade spillere:

Ståle Solbakken
"Vi vinder fortjent i en lidt vild kamp, men at kampen udviklede sig som den gjorde, det kan jeg godt leve med. Brøndby havde deres perioder på bolden, men set over hele kampen, skabte vi flest chancer - og derfor synes jeg også, at vi vinder helt fortjent".

Nicolai Boilesen
"Jeg synes, at vi har været overlegne i denne sæson, og det er fuldt fortjent, at vi vinder mesterskabet. Jeg er stolt af drengene, men jeg er også stolt af hele staben, af alle omkring klubben - for dette mesterskab er i sandhed en holdpræstation af hele organisationen".

Jesse Joronen
"At jeg ikke holder nullet, betyder intet i en kamp som den her. Hvad der talte, det var at vi vandt, og at vi dermed sikrede os mesterskabet. En kæmpe tak for den support vi fik i dag - og det fra alle i hele Telia Parken. Det er næsten ikke til at tro, og samtidig en stor tak for den support og hjælp vi har fået gennem hele sæsonen. Det er mit første mesterskab, og tro mig, "It feels good, man". Men ros til hele organisationen, for den kultur vi har i klubben, den vinderkultur vi har - for det er hvad der har været med til at sikre os mesterskabet".

Rasmus Falk
"Det er en fantastisk følelse. Det var en vild kulisse - og hvor var det dejligt at være kampafgørende. Men hvor har vi leveret varen i år, vi har holdt et imponerende pointgennemsnit, vi har kunnet spille på mange forskellige måder; possession - når det var krævet, forsvar - når vi skulle stå kompakt og med power, fx i form af N'Doye og Wind, når vi skulle det. Denne trup har så mange kvaliteter, og det er alt sammen noget, der har været med til at hive titlen i land".

Carlos Zeca
"MESTRE! Vi vinder fortjent, og vi har helt sikkert været det bedste hold i denne sæson. Så en stor tillykke til os alle sammen, holdet, klubben, tilhængerne - det har været fantastisk. Også en tak til FCK der fik mig til klubben, hvilket jo gør, at jeg i dag er dansk mester - og det er jeg "f'ing happy" for...".

Jonas Wind
"Det var en vandvittig kamp, men at vinde titlen i et DERBY, er jo den fedeste måde at vinde en titel på. Spillet bølgede frem og tilbage, men vi fik den sejr som vi kom efter. Hvad angår kulissen, så fik jeg kuldegysninger, da vi kom på banen - det var sindssygt".

Denis Vavro
"Jeg er så glad for dette mesterskab, og efter at vi i sidste sæson tabte tre ud af fire Superligakampe mod Brøndby IF, er jeg utrolig glad og stolt over, at vi i denne sæson vinder alle fire kampe og hiver 12 point i land. Så jeg er en glad mand, både for sejren - men naturligvis også for mesterskabet".