Rapport fra Sydafrika

Michael Mio Nielsen kommer her med en rapport fra Port Elizabeth i aften, 2 timer før "topkampen" med Hellenics.

"Der er fortsat en god stemning hernede, og vores eneste problem er Bora - han snorker så meget at Martin Albrectsen ikke har sovet i tre aftener! Nu har vi flyttet ham til et single værelse."

"De nye folk er alle sammen faldet godt til. Tomas Antonelius er en rigtig spasmager, hurtig med replikker men til gengæld superprofessionel på banen - han bliver et hit. Han er som Thomas Rytter - hurtig på de første meter og meget angrebsivrig. Mykland er en lidt mere stille type men hele holdet kommer til får gavn af sin rutine? hans samarbejde med Christian Poulsen ser meget lovende ud."

"I aften spiller vi med hvad man kan kalde stærkeste opstilling: Magnus i målet. En firebackkæde med (fra venstre) PC, Kim Madsen, Martin Albrectsen og Tomas Antonelius. På midtbanen (fra højre) har vi Morten Bisgaard, Mykland, Poulsen og Thomas Røll og oppe foran har vi Zuma og Todi. Der er stor lokal interesse om kampen og vi forventer 3-4.000 tilskuere. Vi spiller på et lille stadion midt i et township - vi har spillet der før - det er en ok bane. Hellenics er et af de bedre hold fra den øverste række hernede med Bruce Grobelaar som cheftræner..det bliver spændende at se hvordan det går."

"Træningen har været intens og Hans har fokuseret meget på forsvaret. Fritiden er brugt på backgammon, skak, gåture, Championship spil på PC og masser af søvn - undtagen Martin Albrectsen selvfølgelig!!"