AaB venter i Aalborg

Randers FC besøger PARKEN

2-2 mod Viborg og 1-1 mod OB
Randers FC startede den nye sæson på udebane mod Viborg FF. Her bragte Ronnie Schwartz to gange Randers FC foran, men begge gange fik Viborg udlignet – først ved Aleksander Stankov og siden hen ved Ousmane Sarr, og sidstnævntes scoring faldt blot to minutter før sidste fløjt.

Ugen efter tog Randers FC hjemme mod OB, og her gentog Ronnie Schwartz bedriften med at bringe Randers FC foran. Men igen måtte Colin Todd på sidelinien se føringen blive forvandlet til blot et enkelt point. Denne gang var det OB’s Bashkim Kadrii, der med en scoring i det 78. minut ”stjal” pointene fra Randers FC.

Ronnie Schwartz var topscorer for Randers FC i sidste sæson, og meget tyder på, at han også hjemtager titlen i denne sæson – i og med han har scoret samtlige Randers FC’s mål i Superligaen i de to første spillerunder.

Europæisk opvarmning for Randers FC
Randers FC kvalificerede sig til kvalifikationen til UEFA Europa League takket være sidste sæsons 3. plads. Den kvalifikation blev indledt torsdag aften, hvor Randers FC hjemme tog mod en gammel kending af F.C. København, Rubin Kazan.

Gæsterne fra Rusland viste hurtigt, at de tager Europa League meget alvorligt. Russerne dominerede de første 45 minutter, og de kunne fortjent nok gå til pause med en 2-0 føring.

I 2. halvleg kom Randers FC bedre med i opgøret, og Jonas Borring fik reduceret efter en times spil. I den sidste del af kampen var Randers flere gange tæt på 2-2, men Rubin Kazan var til gengæld også flere gange tæt på at øge føringen.

Opgøret endte med en russisk 2-1 sejr, og dermed ser det svært ud for Randers FC inden næste uges returkamp. Returkampen spilles den 8. august 2013.

Truppen i Randers FC
I forhold til sidste sæson har Randers FC haft en vis udskiftning i truppen. På målmandsposten har de sagt farvel til David Ousted og velkommen til Mikkel Andersen, der har valgt at forlade engelske Reading og vende hjem til Danmark.

Farvel er der også sagt til spillere som Anders Egholm, Remco van der Schaaf og matchvinderen fra det seneste opgør mod F.C. København, Pierre Boya.

Som offensiv forstærkning har Randers FC valgt at ansætte Viktor Lundberg fra AIK Stockholm. Ydermere har Randers FC forstærket truppen med Mads Agesen (AC Horsens), Rasmus Hansen (SønderjyskE) og Martin Svensson (Silkeborg IF) – alle tre spillere med en lang række Superligakampe bag sig.