Martin Pusic

Pusic før søndagen: Har måske noget i ærmet til FCM

Søndag kl. 16 møder vi FC Midtjylland i Telia Parken. Og særligt for én spiller kan det blive en speciel kamp. Vores nye angriber, Martin Pusic, kan nemlig, hvis han bliver udtaget til truppen og kommer på banen, få debut for Løverne.

”Det er mine gamle holdkammerater. Jeg kender mange i klubben. Og ja, hvis jeg kommer på banen, og det bliver min første kamp, så vil jeg glæde mig til at komme i kamp mod dem,” fortæller Martin Pusic, som føler sig taget godt imod af sine nye holdkammerater.

”Jeg har det godt her. Alle har taget godt imod mig, og alle er søde og rare, så jeg er glad for at være her. Der er en god professionalisme på holdet, og vi arbejder mod at nå vores mål, som er at vinde mesterskabet. Det har jeg altid gerne villet være en del af,” fortæller Pusic, der fik en god start i sine første reserveholdskampe ved at score i begge opgør.

”Det er jo i gåseøjne kun reserveholdskampe, men alle ved jo også, at det betyder meget for en angriber at score og få en god start, når man kommer til en ny klub. Der gælder det om at vise sine kvaliteter, og det er en stor klub, jeg er kommet til. Alle kæmper for positionerne, og det gør jeg også, når jeg får chancen for det. Så gør jeg mit bedste for holdet,” fortæller Martin Pusic, der føler sig klar til at komme i kamp, hvis han får chancen.

”Min form er god. Jeg er klar. Jeg har haft en svær periode op til mit skifte, men nu her de to sidste uger, efter jeg er kommet hertil, er alt godt. Jeg har sørget for at holde mig skarp. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste. Jeg er som sagt klar. Og kommer jeg på banen, så må vi jo se, om jeg har lidt i ærmet til FC Midtjylland.”

Du kan stadig nå at købe billet til kampen – og planlægger du at komme herind flere gange i løbet af året, kan du også stadig nå at købe et sæsonkort, som altid vil være den billigste løsning i længden.