Jess Thorup

PS&E afbryder samarbejdet med cheftræner Jess Thorup

PARKEN Sport & Entertainment har besluttet at afbryde samarbejdet med cheftræner Jess Thorup med øjeblikkelig virkning.
 
”Vi har desværre ikke set den udvikling og stabilitet i holdets spil i denne sæson, som FCK bør og skal stå for, og derfor stopper vi samarbejdet med Jess Thorup i dag,” udtaler bestyrelsesformand Allan L. Agerholm.
 
”Når det er sagt, så skal der samtidig lyde en stor tak til Jess for et forbilledligt samarbejde, ikke mindst i forbindelse med den store transformation, som FCK har været igennem de seneste par år, hvor det samtidig alligevel er lykkedes at lande et dansk mesterskab og den første kvalifikation til UEFA Champions League-gruppespil siden 2016. Vi ønsker Jess alt det bedste i hans videre karriere.”
 
Til at varetage cheftrænergerningen udnævnes nuværende assistenttræner Jacob Neestrup.
 
”Vi har i Jacob Neestrup en meget kompetent træner, som indgående kender klubben. Vi ser i Jacob en yderst kvalificeret toptræner, som kan få os ud af den svære spillemæssige periode, som klubben har været igennem i denne sæson,” afslutter Allan L. Agerholm.
 
Jacob Neestrup er 34 år gammel. Han har tidligere været cheftræner for Viborg FF og har fået sin trænerudddannelse i FCK og altså siden januar 2021 været assistenttræner i FCK.

>> Stor tak til Jess Thorup

>> Jacob Neestrup ny cheftræner