Premieresejr: 2-1 i Lyngby

Lyngby lagde mest aggressivt ud i sæsonpremieren og havde en god skudchance allerede i fjerde minut. Bedst som vi var ved at komme godt ind i kampen, og Jordan Larsson havde haft et skud tæt forbi, så scorede Alfred Finnbogason efter et kvarters spil, men målet blev annulleret for offside efter VAR-tjek.

Vi fortsatte dog med at have godt tag på spillet ude på banen, men havde svært ved at komme til afslutninger, mens Lyngby havde enkelt udmærkede forsøg.

Frem mod pausen lagde vi dog mere og mere tryk på, og efter at Diks tæt under mål havde headet en Diogo-dødbold lige på keeper Kikkenborg, så løb Valdemar Lund i 45. minut uhindret til forreste stolpe og headede bolden over i det lange hjørne.

Efter pausen havde hjemmeholdet gode muligheder, inden Diogo øgede til 2-0 på et straffespark begået mod Kevin Diks. Vi havde chancer til et tredje mål, inden Alfred Finnbogason skabte ny spænding med en reducering tyve minutter før tid.

Det brændte på et par gange, og det holdt hårdt helt til de sidste sekunder - men vi holdt hjem og sikrede dermed de første tre point på kontoen i denne sæson.

Tilllykke til Oscar Højlund, der kort før tid fik FCK-debut, da han kom på banen sammen med sin tvillingebror, Emil, som dermed fik Superliga-debut for løverne.

Nu venter yderligere to udekampe - på Island på tirsdag og i Vejle på lørdag - før vi ses i Parken onsdag den 2. august, kl. 20 til returkampen mod Breidablik. Den kan du finde pladser til lige her på billet.fck.dk .