Jacob Neestrup og Rasmus Falk

Lyngby-FCK: Dagen derpå

Vores første premieresejr i fem år
Sejren i Lyngby var vores første sejr i en Superliga-sæsonpremiere i fem sæsoner, og det var samtidig Lyngbys første premierenederlag i syv sæsoner. Sidst de indledte med at tabe, var det også til os - i Parken den 16. juli 2016.

Det var da heller ikke langt fra, at de havde fået point i går, hvilket også ærgrede cheftræner Freyr Alexandersson efter kampen:

”Jeg forventer selvfølgelig, at vi kommer til et par stykker, men fem kæmpe chancer er mere, end jeg havde forventet, og derfor er jeg rigtig træt af, at vi ikke får noget med hjem.”

Valdemars første i år
Valdemar Lund scorede sit andet mål i FCK-trøjen – det første scorede han mod Randers i Parken sidste sæson, hvor det også var hans første Superligakamp i sæsonen, da han afløste Khocholava efter 25 minutter.

Valdemar spillede i går sin FCK-kamp nr. 35 siden debuten mod Vejle i oktober 2021.

Valdemar Lund
Valdemar Lund scorer til 1-0 i Lyngby. Foto: Lars Rønbøg, Getty Images


FCK TV om Lyngby-FCK
Hvis du allerede er sæsonkortholder eller abonnent - eller har et FCK+ abonnement - har du nok allerede set de mange indslag fra kampen på vores nye TV-site, tv.fck.dk (eller i FCK-appen).

Der ligger bl.a. interviews med Jacob Neestrup og Valdemar Lund efter kampen, som du kan se, hvis du blot er logget ind med en FCK Profil, samt en video med målene fra kampen, som er tilgængelig for alle.

Som kortholder/abonnent og med en FCK+ abonnement kan du desuden se ca. 10 minutters highlights samt kampen i sin helhed (1. og 2. halvleg ligger hver for sig).

>> Gå til kampsiden på tv.fck.dk

tv.fck.dk


Oscar Højlund - samme alder som Neestrups-debut
Oscar Højlund blev i går FCK-spiller nr. 308, der fik officiel debut.

Med sine 18 år og 203 dage er Oscar langt fra den yngste FCK-debutant. Roony er den yngste med 16 år og 6 dage, og den bliver svær at slå, så længe man skal være fyldt 16 år.

Den der er nærmest Oscar i debutalder er såmænd Jacob Neestrup, som var en uge yngre end Oscar (dvs 18 år, 196 dage), da han debuterede i en pokalkamp i Thisted i 2006.

Oscar blev den 16. debutant med en fortid i Talentafdelingen, siden William Bøving debuterede i marts 2020:

William Bøving, Rasmus Højlund, Alexander Hjælmhof, Victor Kristiansen, Marko Stamenic, Hákon Haraldsson, Elias Jelert, Valdemar Lund, Roony Bardghji, Daniel Haarbo, Mattias Jakobsen, Emil Højlund, Noah Sahsah, Orri Óskarsson, William Clem og Oscar Højlund.

U19-testsejr over FC Nordsjælland
Vores U19-hold indledte træningen i mandags og spillede i går den første af en række testkampe, inden U19-ligaen går i gang lørdag den 12. august.

Det blev til en 2-1-sejr over FC Nordsjælland, og begge vores mål blev sat ind af Noah Sahsah.

Noah Sahsah
Noah Sahsah jubler et af sine to mål i FCN-testkampen. Foto: Judit Wacha

Hákon-debut med hattrick
Hákon Haraldsson fik en nydelig debut for Lille, da han lavede hattrick i en 7-2-sejr over Cercle Brugge. Han spillede endda kun de første 45 minutter af træningskampen.

Vi kiggede i dagens aviser for at finde mere om islændingens uofficielle debut, og Ekstra Bladet havde de store overskrifter fremme i søndagens avis: ”Drømmedebut” og ”Beckham rørt til tårer”. Ved nærmere eftersyn handlede det dog om en ældre argentiner, der nu spiller i USA...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af LOSC (@losclive)