Badedyrstifo på C-tribunen

Platinkortet fortsætter

Platinkortet bevares efter stort ønske fra F.C. Københavns fans. Det vil derfor være muligt at få platinkort i en justeret udgave fra sæsonen 2024/2025.

FCKFC bakker op om de medfølgende justeringer og udtrykker tilfredshed med de forskellige produkter, der udbydes til fans fra sæsonen 2024/2025. Tak til FCKFC for den gode dialog.

Læs mere herunder og i den medfølgende FAQ.

Prissætning efter placering
Da UEFA fra næste sæson indfører en ny struktur i Champions League og Europe League med fire hjemmekampe i gruppespillene, og da F.C. København har betydelige europæiske ambitioner, er det forventningen, at der fremadrettet vil være flere internationale kampe i Parken.

Platinkortets pris bliver derfor fra sæsonen 2024/2025 tilpasset efter, hvilken placering F.C. København opnår i Superligaen, da det har indflydelse på de europæiske muligheder samt antallet af internationale kampe.

Maksimal opbakning til alle kampe
Med den opdaterede version af platinkortet indføres – efter aftale med FCKFC – også et udnyttelseskrav.

For Sektion 12 gælder udnyttelsesgraden på 85% fortsat i forhold til gentegningsretten, mens der på C-tribunen indføres en udnyttelsesgrad på 50%. Det skyldes et fælles ønske om maksimal opbakning til holdet til alle kampe.

Kravet gælder fra den 1. januar 2024.

Konvertering og frigivelse
Er man forhindret i at komme til kamp, opfordrer F.C. København til, at man frigiver eller konverterer sin billet. Begge muligheder tæller med i udnyttelsesgraden.

Vælger man at frigive sin billet, og det samtidig lykkes klubben at gensælge pladsen, så går der desuden penge til fanarbejdet i klubben.

>> Få svar på alle spørgsmål om platinkortet i denne FAQ.

>> Her finder du overblik over forskellige abonnementløsninger