Pieros Sotiriou

Pieros: Vi går til Lokomotiv-kampen med selvtillid

Pieros Sotiriou var blandt målscorerne, da FC Midtjylland blev besejret med 4-3 i Telia Parken søndag og både målet og kampen har givet et boost før Europa League-kampen mod Lokomotiv Moskva:
 
- Det var en god kamp for os, og vi ser frem til kampen mod Lokomotiv Moskva med selvtillid. Vi glæder os til at spille europæisk igen, og de kampe er en af grundene til, at man spiller for FCK. Vi har et mål om at gå videre fra gruppen, selv om vi ved, at det bliver nogle svære kampe. Jeg kender ikke så meget til Lokomotiv Moskva endnu, men de er et af Ruslands stærkeste hold, så det bliver svært, men vi tror på os selv,” siger Pieros.

 

 

Med sit perlemål mod Midtjylland nåede Pieros op på fire mål i FCK-trøjen med nr. 28. En statistik, han går efter at udbygge i de europæiske kampe:

- Det er mit job at score mål både i Superligaen og i Europa. Det vigtigste er altid, at holdet vinder, men det er en af mine opgaver at være med til at sørge for, at vi får scoret. Jeg er glad for målet, jeg scorede søndag, hvor William lavede et godt oplæg, og det har også givet mig personligt mere selvtillid. Jeg glæder mig til kampen på torsdag, hvor vi alle vil arbejde hårdt for at få en god start på gruppen, så vi kan nå målet om at gå videre, siger den cypriotiske landsholdsangriber, der også kom på tavlen for sit land i den seneste landskamps-runde.
 
Du kan sikre din plads til kampen mod Lokomotiv Moskva, der spilles torsdag kl. 19 i Telia Parken, lige her.