Pieros Sotiriou

Pieros sikrer sejren i vildt comeback

Trods massiv overvægt i spil og chancer måtte vi gå til pausen bagud 0-1, efter Sabbi fik straffespark på en af Hobros meget få aktioner på vores banehalvdel. Kalle Johnsson reddede Sabbis straffespark, hvorefter Louati var først på returbolden og scorede.

Inden var Damary tættest med et fladt skud tæt forbi, og kort før pausen var N'Doye også meget tæt på med et tørt hug fra kanten af feltet, der gik lige over mål

Efter pausen fortsatte vi med at trykke på, men havde svært ved at komme til chancer, og et Santos-forsøg fra spids vinkel var det tætteste, som Jesper Rask parerede.

Samtidig lurede Hobro hele tiden på kontraer, så vi kunne heller ikke satse hele butikken fremad. Men et kvarter før tid valgte Ståle og trænerteamet alligevel at gamble lidt med offensive udskiftninger, så vi gik over til 4-3-3 med Santos, N'Doye og Pieros fremme og en midtbane med Pep Biel, Zeca og Fischer.

Det var ved at gå galt, da Sabbi slap helt alene igennem, men Kalle mirakelreddede og blev helt fortjent kåret som Carlsbergs Man of the Match - og få minutter efter førte vi 2-1!

To gange headede N'Doye bolden videre, og to gang var Pieros på pletten - først med en kølig firsttimer, og siden med et hovedstød tæt under mål.

Læs mere på fck.dk senere - og på gensyn om en uge, når vi har DERBY i Telia Parken kl. 11.45.

>> Find din plads til DERBY her