Peter Møller forlænger med F.C. København

Peter Møller har forlænget sin kontrakt med F.C. København med to år frem til 30.06.2006.

Sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm udtaler: "Peter har vist præcis den indstilling både til træning og i kampene, som vi gerne ser her i F.C. København. Jeg forventer at Peter Møller fortsat bliver en vigtig brik i vores spillertrup i yderligere et par sæsoner".

"Jeg er meget glad for at spille i F.C. København og det er formentlig min sidste kontrakt, jeg håber at jeg kan fortsætte med at score mål, og slutte på et højt niveau." siger Peter Møller.

Ungt talent forlænger med klubben

Midtbanespilleren Jeppe Brandrup, U-19 landsholdspiller og anfører for KB's ynglinge, der netop har vundet Danmarksmesterskabet, har forlænget sin aftale med F.C. København frem til 20.06.2007.

Dermed har F.C. København forlænget med både Jeppe Brandrup og William Kvist Jørgensen, som er to af de bærende kræfter på KB's ynglingehold og to af Danmarks største talenter i deres årgang.

Sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm udtaler: "Jeppe går stadigvæk i skole og pt. indgår han i vores ITU-projekt. Han er utvivlsomt en af fremtidens mænd på F.C. Københavns midtbane".