Peter Christiansen

Peter Christiansen bliver ny sportsdirektør

F.C. København er nået til enighed med Peter Christiansen om, at han senest til april tiltræder som sportsdirektør med det øverste sportslige ansvar i klubben.

”Det er naturligvis vigtigt for os, at vi nu har fundet den rigtige person til jobbet, og vi har haft et fint forløb i forhold til at identificere både de nødvendige kompetencer og den rigtige kandidat til rollen. Det har vi fundet i PC, og vi glæder os meget til samarbejdet,” siger Formand i Parken Sport & Entertainment, Bo Rygaard.

Peter Christiansen kommer til FCK fra en stilling i AGF som sportschef, mens han også tidligere har arbejdet som sportschef i Randers FC. I FCK får han reference til bestyrelsen.

”Vi ser meget frem til at få PC til FCK som sportsdirektør, og vi er overbeviste om, at han har de rette redskaber i den situation, vi befinder os i, og til den fremtid, vi går i møde," fortæller William Kvist, der er midlertidig sportslig leder i FCK.

"PC har med stor succes bidraget til at løfte først Randers FC og siden AGF sportsligt, og han kommer med stor erfaring og indsigt i dansk og skandinavisk fodbold og har vist en stor evne til at identificere dygtige spillere.”

”PC bliver et stort aktiv i vores i forvejen stærke setup i fodboldledelsen, og vi ser frem til det samarbejde, han kommer til at få med dem."

"Han er en enormt hårdtarbejdende mand, der har taget sit vinderinstinkt med videre fra sin aktive karriere, og han har gennem mange år vist sine evner som en dygtig købmand."

"Samtidig er det også altid dejligt at få en tidligere FCK´er tilbage i Parken og på Nummer 10, så vi glæder os meget til, at PC starter,” siger William Kvist

Peter Christiansen, der spillede i FCK fra 1999 til 2005, supplerer:

”Det er selvfølgelig en kæmpe udfordring at komme til en klub som FCK med den historie og de forventninger, der følger med."

"Jeg vil gå ydmygt til opgaven, og jeg ser frem til i samarbejde med Jess Thorup og de dygtige mennesker omkring holdet med at udvikle klubben og få FCK tilbage til toppen."

"I første omgang skal jeg gøre mine opgaver i AGF færdige professionelt og godt, og det er alt mit fokus på nu,” siger Peter Christiansen.

Alle i FCK byder PC velkommen tilbage til klubben.