Pep Biel

Pep Biel før Vejle: Vi skal finde vores spil igen

”Vi har haft en periode, hvor vi ikke har fundet det spil frem, vi ved, vi kan. Det har været skuffende for os og for fansene, så vi skal finde vores spil igen og stole på, at det vil føre os til en sejr.”

Stor tillid til at vi kan klare de opgaver der venter
Sådan lyder det fra Pep Biel inden søndagens vigtige Vejle-kamp kl. 16 i Parken, hvor vi skal tilbage på sejrssporet efter tre kampe uden sejr.

”Der er ingen tvivl om, at vi har skullet vænne os til at undvære de skadede spillere, men vi har nu blandt andre Victor Kristiansen og Jens Stage tilbage, som er vigtige for os, mens vi har nogle unge spillere, der bliver bedre og bedre, og som vi mere erfarne skal hjælpe," siger Pep Biel.

"Det kræver noget tilpasning, men vi har stadig mange stærke spillere, og jeg har stor tillid til, at vi kan klare de opgaver, der venter med Vejle som den første.”

Jubel efter scoring


Skal bevise vi er det stærkeste hold
Pep Biel, der p.t. er topscorer i Superligaen, scorede et af sine mål i sæsonens første møde med Vejle, der endte med en københavnsk 4-0 sejr.

”Det var en rigtig god kamp fra vores side, og vi skal forsøge at finde nogle af de samme momenter frem i vores spil."

"Vejle er blevet stærkere siden da, så de vil helt sikkert forsøge at gøre tingene svært for os. Men hjemme i Parken skal vi bevise, at vi er det stærkeste hold, både overfor os selv og overfor de fans, der har støttet os fantastisk flot både hjemme og ude denne sæson,” siger Pep Biel.

Billetinfo
Vi forventer op mod 20.000 tilskuere til søndagens kamp, så vi anbefaler, at du sikrer dig en plads snart og kommer i god tid. Du kan finde din plads her på billet.fck.dk

Faktaboks Pep Biel

På banen hver gang
Pep Biel - der fyldte 25 år i september - er den eneste, der har været på banen i alle vores 23 kampe denne sæson:

  • 20 kampe fra start
  • 3 kampe indskiftet

Flere og flere hele kampe
I august-september blev han udskiftet i syv kampe i træk - siden har han spillet 90 minutter i syv af otte kampe (han blev udskiftet ti minutter før tid hjemme mod Lincoln).

Topscorer
Pep Biel har scoret 11 mål i sine 23 kampe:

  • 7 mål i 3F Superliga (delt topscorer)
  • 4 mål i Conference League