Truppen mod Viborg FF

Pelle Nilsson stopper karrieren

- Pelle har været lidt uheldig med skader i sin tid i FCK, men har det til trods sat sit aftryk på klubben med blandt andet sin scoring i Pokalfinalen i 2015. Pelle har også bidraget godt til truppen uden for banen i de perioder, han ikke har haft mulighed for at spille. Det er en flot karriere, han nu stopper, og alle i FCK takker for hans indsats og ønsker ham og hans familie held og lykke i fremtiden, siger manager Ståle Solbakken.

34-årige Pelle Nilsson nåede 35 kampe i den hvide trøje og repræsenterede Sverige på A-landsholdsniveau 8 gange. Tidligere har han også spillet for IFK Timrå, GIF Sundsvall, AIK Stockholm, Odd Grenland, Hoffenheim og FC Nürnberg i Tyskland.

- Jeg er meget taknemmelig for min tid i F.C. København. Min ambition med at komme til klubben var at opnå sportslig fremgang og vinde titler, og det opnåede jeg. Sportsligt blev det ikke en personlig succes på grund af mange skader, og jeg fik ikke leveret den præstation, jeg havde håbet på, men jeg føler, at jeg har fået en masse positivt ud af min tid her. Jeg har lært nogle fantastiske mennesker at kende, og jeg har hele tiden følt mig værdsat af mine omgivelser. Det betyder meget for mig. Jeg har også fået muligheden for en uddannelse inden for Sport Management, som jeg er taknemmelig for. Jeg har haft en lang og fin karriere, og jeg vil gerne takke alle, jeg har mødt på vejen. Trænere, spillere, ledere og selvfølgelig min dejlige familie. Min beslutning om at stoppe nu er kommet i kølvandet på mine skader, og jeg har stadig store ambitioner inden for fodboldverdenen, bare ikke som spiller. Nu skal min familie og jeg få lidt perspektiv på det hele og så beslutte, hvad der skal ske i fremtiden, siger Pelle Nilsson.

Alle i F.C. København ønsker at takke Pelle for hans tid i klubben.