PARKEN klar

Den 1. juli begyndte PARKENs Greenkeeper, Chris Hague, med såningen af den nye græsplæne. Efter to Robbie Williams-koncerter den 6. og 7. juli startede arbejdet for alvor med at få plænen klar til sæsonstart.

 

De sidste 14 dage har græsset haft optimale vækstbetingelser, hvilket også kan ses på plænen. Græsset skyder op i rekordfart, og Chris arbejder i øjeblikket på de sidste finesser for at få banen helt op i absolut højeste klasse.

 

- Banen er rigtig god nu og bliver endnu bedre i de næste uger. Der er masser af græs – faktisk så meget at græsrødderne nærmest slås om næringen i vandet og fra solen, siger Chris Hague til FCK.DK og uddyber:

 

- Den 1. juli var der ingen græs på banen. Så begyndte vi at så, og herefter kom de to Robbie Williams-koncerter, hvor græsset lå under Terra Plas-plader. I de sidste 14 dage har den været under åben himmel, og med masser af vand og behandling har græsset vokset med hast. I øjeblikket går vi og behandler nogle pletter der er en naturlig konsekvens af græssets vokseværk. Banen kommer herefter til at fremstå endnu mere plan og jævn….men lige nu er den altså også lækker, slutter Hague.

 

Banen er grøn og tæt...

 

Chris tilser banen...

 

...og så får den en tur med plæneklipperen...