Parken indgår partnerskab med Hansens Is

Parken indgår partnerskab med Hansens Is

En væsentlig del af den nye strategi for F.C. København og Parken er at forbedre totaloplevelsen for vores gæster ved at tilbyde en større variation af kvalitetsprodukter, når man er i Parken.
 
Det er derfor med stor glæde, at vi i dag præsenterer et nyt partnerskab med Hansens Is, og du kan allerede fra i dag finde et tilpasset sortiment i udvalgte boder.
 
”Dette partnerskab er endnu et tiltag for at løfte den samlede tilskueroplevelse i Parken ved at tilbyde et mere varieret sortiment med kvalitetsprodukter,” fortæller Patrick Andersen, Director of Hospitality & Events.
 
”Hansens Is leverer et dansk og bæredygtigt produkt, som vi glæder os til at forkæle vores gæster med. Og ja, det er måske et mærkeligt tidspunkt på året at lancere et partnerskab om flødeis, men timingen er den rigtige for begge parter. Og ud over den gode smag, så er det også altid godt have lidt is i maven til de vigtige kampe,” tilføjer Patrick Andersen med et smil.
 
”Vi er glade for, at vi kan bidrage til Parkens store ambitioner på dette område,” siger Anders Hansen, Hansens Is.
 
”Is har sammen med pølser og popcorn altid været et fast punkt på menukortet på Danmarks Nationalstadion, og når Parkens gæster får det bedste, som dansk fodbold kan byde på, skal de selvfølgelig også have det bedste isprodukt.”

"Vi fremstiller stadig is efter de oprindelige fremstillingsmetoder og opskrifter med nænsom behandling af mælken og de andre særligt udvalgte økologiske råvarer. Modsat den intensive og stressede produktion på store isfabrikker tager vi os god tid på ismejeriet i hele processen," siger Anders Hansen.
 
Som nævnt sælger Parken fra i dag Hansens Is med et begrænset sortiment i nogle af boderne, men begge parter ser frem til at udvide samarbejdet i de kommende år.
 

Faktaboks

I 1922, for 100 år siden, grundlagde Hans Hansen sin mejerivirksomhed og fremstilling af is. Fra det lille bymejeri i Hillerød leverede Hans Hansen og hans søn mælk og is til hele Nordsjælland.
 
I dag drives Hansens Is af fjerde generation af Hansen familien: Rasmus og Anders Hansen.
 
Alt produktion foregår stadig på familiens smukke gamle mejeri lige uden for Jægerspris – 45 minutters kørsel fra Parken.

>> Læs mere på firmaets hjemmeside